Wandeling Het Groninger Landschap in Westerbroekstermadepolder

Haren

Het Groninger Landschap heeft voor zondag 17 januari een wandeling door de Westerbroekstermadepolder georganiseerd.

De wandeling gaat over de dijk van het Drents Diep, waarvandaan zowel de Westerbroekstermadepolder als de Onnerpolder zijn te overzien. Onderweg wordt de vogelkijkhut aangedaan; om te kijken, te rusten en wat te eten en drinken. De terugweg gaat over het verharde fietspad. De wandeling heeft een totale lengte van ongeveer 10 kilometer.

Doorstapwandeling

Het Groninger Landschap noemt de wandeling een 'doorstapwandeling'. 'En ondertussen vertellen gidsen van Het Groninger Landschap graag over het gebied.' De wandeling start om 11.00 uur bij de fietstunnel Waterhuizerweg/ Polderpad in Haren. Verwachte eindtijd is: 14.00 uur. Deelname is gratis (aanmelden niet nodig).

Auteur

Marc Jansen