Voorleesontbijt en Kleintje Koffie in Bibliotheek Haren

Haren

Met Het Nationaal Voorleesontbijt worden woensdag 27 januari De Nationale Voorleesdagen 2016 afgetrapt.

In Haren leest manager Geert Naber van zorgboerderij De Mikkelhorst in Bibliotheek Haren voor uit 'We hebben er een geitje bij'. Dit boek is geschreven door Marjet Huiberts en geïllustreerd door Iris Deppe.

Kleintje Koffie

Aansluitend staat een 'Kleintje Koffie' geprogrammeerd. In dit inloopcafé voor jonge ouders neemt voorleesexpert Klarie Everts van Bibliotheek Haren de bezoekers mee in de wereld van interactief voorlezen. Het voorleesontbijt duurt van 09.30 tot 10.00 uur, Kleintje Koffie van 10.00 tot 11.00 uur. Deelname is gratis. Aanmelding (noodzakelijk in verband met het ontbijt): haren@biblionetgroningen.nl.

Auteur

Marc Jansen