Open huis 't Clockhuys - Centrum voor Kunst en Cultuur in Haren

Haren

't Clockhuys - Centrum voor Kunst en Cultuur in Haren houdt zaterdag 23 januari van 12.00 tot 15.00 uur open huis.

Bezoekers kunnen zich in de eerste plaats oriënteren op het ruime aanbod van 't Clockhuys - CKC. Verder kunnen bezoekers instrumenten uitproberen, meedoen met een tekenworkshop of kijken naar een theateroptreden. Motto bij dit alles: alles kan en niets hoeft.

Nieuwe cursussen

In februari 2016 starten de nieuwe cursussen en workshops 'Muziek', 'Theater' en 'Beeldend'. Er is nog plaats bij (bas)gitaar, slagwerk, viool, saxofoon en piano. Belangstellenden kunnen echter altijd eerst een proefles nemen. En wie voor een 5- of 10-urenkaart kiest, kan zelf zijn of haar lesmomenten plannen. Cursisten krijgen de ruimte zich muzikaal en creatief te ontwikkelen. En om muziek te maken met anderen; wie muziekles heeft bij ’t Clockhuys-CKC kan meespelen in een van de vele ensembles. Meer informatie: 050-5339560 www.clockhuys.com

Auteur

Marc Jansen