Workshops striptekenen Ed van Schuijlenburg in Bibliotheek Haren

Haren

De Harener striptekenaar Ed van Schuijlenburg geeft vrijdag 2 workshops 'Hoe teken je Donald Duck' in Bibliotheek Haren.

In de middaguren (16.00 - 17.00 uur) staat voor kinderen zo'n workshop striptekenen gepland, in de avonduren (19.30 - 20.30 uur) voor hun ouders en andere volwassen.

Ed van Schuijlenburg

Ed van Schuijlenburgs loopbaan begon in 1965 toen hij werd aangenomen als inkleurder en leerling-inkter bij de tekenfilmafdeling van de Toonder Studio's in Amsterdam. Hij raakte daar later onder meer betrokken bij de tekenfilm ‘Asterix en Cleopatra’. Van Schuijlenburg is als freelancer werkzaam geweest en heeft vervolgens jarenlang als art supervisor gewerkt. De tekenaar is voor deze workshops uitgenodigd door de bibliotheek, de Culturele Raad Haren en Boomker Boeken. Aanmelden (noodzakelijk): geboektinharen@gmail.com.

Auteur

Marc Jansen