Lezing Flip de Kam bij Boomker Boeker in Haren

Haren

Prof. dr. Flip de Kam geeft woensdag 3 februari een lezing bij Boomker Boeken in Haren. Onderwerp is zijn nieuwste boek 'Land van beloften, opbouw, crisis en toekomst van de verzorgingsstaat'.

De Kam (69) is honorair hoogleraar economie van de publieke sector aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij zette tal van boeken over de publieke sector op zijn naam. In 1977 was hij namens de PvdA korte tijd Tweede Kamerlid.

Balans

Na de bevrijding groeide de Nederlandse economie zo sterk, dat we een verzorgingsstaat hebben kunnen opbouwen die onverwoestbaar leek. Door 2 economische crises – die van de jaren '80 en de recente kredietcrisis – is dat inmiddels minder zeker. In 'Land van beloften, opbouw, crisis en toekomst van de verzorgingsstaat' maakt Flip de Kam de rekening op. Het boek belicht maatregelen die van Nederland weer een land van beloften kunnen maken.

Reserveren

De lezing, die is georganiseerd door Culturele Raad Haren, Bibliotheek Haren en Boomker Boeken, begint om 20.00 uur. Entree: 5 euro. Reserveren (noodzakelijk): geboektinharen@gmail.com.

Auteur

Marc Jansen