POETS!VROUWEN in Bibliotheek Haren

Haren

In Groningen wordt van 23 januari tot en met 3 februari de 17de Poëziemarathon gehouden.

De redactie van de Poëziemarathon voelde en zag dat het vrouwelijk talent in Groningen staat te popelen om het land te veroveren. Reden om het project 'POETS!VROUWEN' te introduceren, een project met dichteressen van alle leeftijden en achtergronden.

POETS!VROUWEN

Niet alleen wordt woensdag 27 januari de bloemlezing 'POETS!VROUWEN' gepresenteerd, ook wordt op 29, 30 en 31 januari een tournee langs bibliotheken in de provincie en de stad Groningen gemaakt. Daarbij wordt op locatie voorgedragen uit de bloemlezing.

Bibliotheek Haren

Zaterdag 30 januari wordt van 13.00 tot 13.45 uur de bibliotheek in Haren aangedaan. De optredende dichters (deels met muzikale ondersteuning) zijn: Jane Leusink, Leonie Barnier, Aly Freije, Esmé van den Boom, Renée Luth, Lou Lou Elisabettie, Jante Wortel, Fieke Gosselaar, Pauline Sparreboom en Irene Wiersma.

Auteur

Marc Jansen