Nieuwe Vleugel F Podium in de Biotoop in Haren

Haren

In de Biotoop in Haren staat zondag 7 februari een nieuwe Vleugel F Podium geprogrammeerd.

Vleugel F Podium laat zich omschrijven als ‘een middag vol kunst, plezier, spel, lekkernijen, ontmoetingen en andere verrassingen’.

Inloopatelier

In het vaste inloopatelier (14.00 - 17.00 uur) tekenen en schilderen kunstenaars onder leiding van Biotoop-kunstenaar Alette de Groot. Thema is: de breisters van Het Paleis. Publiek mag de kunstenaars op de vingers kijken (vrij entree) of zelf meedoen (vrijwillige bijdrage).

Jazz en zo

Vanaf 14.00 uur brengt Jazz&Zo uit Groningen bekende maar ook experimentele jazz ten gehore.  Jazz&Zo bestaat uit Tom Venema (altsax), Piet Zoodsma (tenorsax), Freek Luik (toetsen), Ruud van Wijck (basgitaar) en Coen Homan (drums en ander slagwerk).

Weg naar Compostela

Schrijver Simon Wijma vertelt van 14.45 uur over de 2000 kilometer die hij de afgelopen jaren over de pelgrimswegen van Noord-Spanje zwierf. De bekendste: de Jacobsweg naar Santiago de Compostela. In verhalen en beelden met een lach en een traan komen een heilige met 10 armen, wilde honden, mooie dokters en vele, vele pelgrims voorbij.

Daggedachten

Singer-songwriter Jason Staal zingt vanaf 16.30 uur liedjes van zijn nog te verschijnen album 'Daggedachten'.

Expositie

Biotoop-kunstenaar Klaas Geertsema stelt werken tentoon die hij tijdens het open inloopatelier heeft geschilderd. Vleugel F Podium duurt van 14.00 tot 18.00 uur. Meer informatie: www.biotoop.org www.facebook.com/vleugelfpodium  

Auteur

Marc Jansen