Theater te Water met ‘De Laatste Bus’ in De Tiehof

Onnen

  Theater te Water staat zondag 28 februari met ‘De Laatste Bus’ in dorpshuis De Tiehof in Onnen.

'De laatste bus’ gaat over een dorp, over dorpsbewoners, over de mogelijke komst van asielzoekers. Als juf Winnie haar vriendje afzet bij een bushalte stapelen de vragen zich op. Waarom doet ze dat? Er rijdt immers geen bus. Houdt ze niet meer van hem? Wat is dat eigenlijk voor jongen en wat wil hij toch? En hoe zit het met die asielzoekers? Boer Koekamp ziet zijn kans schoon, maar zijn vrouw steekt er een stokje voor. Petra probeert een breuk te lijmen, maar wordt er zelf heel verdrietig van. Dorpsbelangen aarzelt en raakt het spoor volledig bijster. En de zwerver moet zijn bushokje opgeven en heeft geen dak meer boven zijn hoofd.

61ste productie

Just Vink, artistiek leider van Theater te Water schreef en regisseerde met ‘De laatste bus’ zijn 61ste productie. 'De laatste bus’ is de laatste winterproductie van Theater te Water. Hierop volgt nog 1 zomertournee, waarna 35 jaar Theater te Water in december 2016 wordt afgesloten met de finalevoorstelling ‘De verbijstering voorbij’. De  voorstelling in De Tiehof begint om 15.00 uur. Kaarten (à € 13,50) zijn te reserveren via info@detiehof.nl.

Auteur

Marc Jansen