Inloopbijeenkomst Koninklijke Visio Haren in teken zelfstandig wonen

Haren

De maandelijkse inloopbijeenkomst bij Koninklijke Visio Haren, expertisecentrum voor slechtziende en blinde mensen, staat woensdag 10 februari in het teken ‘zelfstandig wonen’.

Visio staat klaar voor persoonlijk advies en ondersteuning over bijvoorbeeld de juiste verlichting, gebruikmaken van de juiste hulpmiddelen of het slim inrichten van bijvoorbeeld keuken, toilet of badkamer. Visio kan ook advies geven over alledaagse handelingen, zoals aankleden, koffiezetten of schoonmaken, of over vaardigheden op het gebied van mobiliteit of vrijetijdsbesteding. Koninklijke Visio houdt op elke tweede woensdag van de maand een inloopspreekuur met een speciaal thema. De inloopbijeenkomst op 10 februari duurt van 13.30 tot 16.30 uur.

Auteur

Marc Jansen