'Dan neem je toch gewoon een hond?' in Vleugel F

Haren

Theatergezelschap De Kunst van het Rouwen staat zaterdag 13 februari met de voorstelling 'Dan neem je toch gewoon een hond?' in Vleugel F van de Biotoop in Haren.

Deze voorstelling gaat over het verlies van een geliefde aan de dood en wat dat teweegbrengt in het soms onbegaanbare landschap van rouw. En over ‘de omgeving’, die in het begin luistert, troost, ondersteunt en het wellicht probeert op te lossen, maar zelf ook wordt geraakt door het onvermogen om te gaan met de dood. 'Tja, ach dan neem je toch gewoon een hond?' De voorstelling staat onder regie van Margreet Blanken.

Rouwtherapeut

Na de voorstelling is er gelegenheid na te praten onder begeleiding van rouwtherapeut Maria Derksen.

Reserveren

De voorstelling, die is georganiseerd door Lotus uitvaartverzorging en –begeleiding, begint om 20.00 uur. Entree: 11,50 euro (in combinatie met een maaltijd vooraf 21,50 euro). Reserveren (gewenst): info@lotusuitvaart.nl.

Auteur

Marc Jansen