Valentijnsfestijn in Hortus Haren

Haren

In Hortus Haren wordt zondag 14 februari een Valentijnsfestijn gehouden.

Vanaf 13.00 uur is er voor jong en oud van alles te beleven wat met liefde en Valentijnsdag te maken heeft. Het programma wordt afgetrapt (13.00 - 13.45 uur) met ‘Winter vlucht voor Lentelucht’, een wandeling door de Hortus met Toos Flentge. Om 14.00 uur geeft Arnold Voerman onder de noemer ‘Hoe romantisch zijn vogels?’ een presentatie over het baltsgedrag van zwem- en zangvogels. Van 15.00 tot 16.30 uur presenteert Erika Gerrits ‘Op en top Valentijn’, een divers, doorlopend aanbod aan Valentijnsactiviteiten. Variërend van kaarten of gedichten maken tot cake versieren, en van liefdesboodschappen opnemen en luisteren naar romantische verhalen tot een bezoek aan de Liefdeslaan. Meer informatie: www.hortusharen.nl/agenda

Auteur

Marc Jansen