Zwemvierdaagse in Zwembad Scharlakenhof in Haren

Haren

Terug van weggeweest: in de voorjaarsvakantie wordt een zwemvierdaagse gehouden in Zwembad Scharlakenhof in Haren.

Deelnemers zwemmen 4 achtereenvolgende dagen - maandag 29 februari tot en met donderdag 3 maart - 250 meter (tot en met 9 jaar), 500 meter (vanaf 9 jaar) of 1000 meter (meer ervaren/ snellere zwemmers) per dag. De organisatie van de zwemvierdaagse is in handen van het Huis voor de Sport Groningen en ZcHaren. Thema is: ‘Gezond sporten door beweging in ‘t water’. Deelnemers kunnen, naast baantjes zwemmen, ook meedoen aan een workshop (techniek-)zwemtraining en activiteiten als aquafitness en snorkelen.

Aanmelden

De zwemvierdaagse-activiteiten vinden steeds tussen 13.30 en 15.30 uur plaats. Deelname kost 1,50 euro per dag of 5 euro voor 4 dagen. Aanmelden: www.haren.nl/sport.

Auteur

Marc Jansen