Robert Jan Stips met 'RJSolo' in VRIJDAG Theater

Groningen

Robert Jan Stips staat vrijdag 19 februari met zijn soloprogramma 'RJSolo' in het VRIJDAG Theater in Groningen. Wie op tijd verzoeknummers doorgeeft bepaalt mee hoe het muzikale programma eruitziet.

In zijn soloprogramma doorkruist Robert Jan Stips zijn bijdrage aan de Nederlandse popmuziek. Terug aan de piano speelt hij verrassende versies uit zijn heden en verleden; Golden Earring, NITS, Sweet d’Buster, Transister, Freek de Jonge en Supersister passeren de revue. Stips vertelt ongedwongen de anekdotes en verhalen die hem daarbij te binnen schieten. Veel hits, maar ook het onbekendere solowerk, cross-overs met klassiek, verrassende covers en nieuw werk; het komt allemaal voorbij.

Favoriete songs aanvragen

Publiek kan tot een dag voor de voorstelling zijn favoriete songs aanvragen via info@stips.net en daarmee de set van 'zijn' avond zelf meebepalen. Er is 1 spelregel: het nummer moet ooit door Robert Jan zijn (mee)geschreven, (mee)gespeeld of (mee)geproduceerd. Aanvang: 20.00 uur. Kaarten zijn verkrijgbaar via www.bijvrijdag.nl.

Auteur

Marc Jansen