Gare du Nord met 'Stronger' in De Oosterpoort

Groningen

Gare du Nord reist dit seizoen met de volledig nieuwe ‘Stronger! 15th Anniversary Theatertour’ langs de Nederlandse theaters. Daarbij wordt vrijdag 26 februari De Oosterpoort in Groningen aangedaan.

Tijdens de ‘Stronger! 15th Anniversary Theatertour’ wordt het nieuwe album ‘Stronger!’ integraal gespeeld. Verder komen nummers van de 25 minuten durende suite ‘La Dolce Vita’ en andere hits aan bod. Daarnaast zijn beelden te zien van onder anderen Lavinia Meijer, Keith Haring en van de onlangs overleden David Bowie. En speciaal voor het 15-jarig bestaan wordt ‘Pablo’s Blues’ na 10 jaar weer live gespeeld, met originele filmbeelden!

Meet & greet

Na de show is er een speciale meet & greet met Dorona Alberti en haar mannen. Daarbij zijn de cd en lp 'Stronger!' in een speciale gesigneerde editie te verkrijgen. Aanvang: 20.30 uur. Entree: 17 euro. Meer informatie: de-oosterpoort.nl https://youtu.be/HFz_2xxSga8

Auteur

Marc Jansen