Rijbewijskeuring senioren in de Dilgt

HAREN

  Senioren, chauffeurs met rijbewijs C/D/E en overige automobilisten die voor verlenging van hun rijbewijs moeten worden gekeurd, kunnen hiervoor terecht bij de RijbewijskeuringsArts op 16 en 30 januari, 20 februari en vervolgens minimaal eens per maand bij ZINN Zorgorganisatie De Dilgt in Haren.

Informatie & afspraak

Voor informatie en een afspraak belt u naar het landelijke afsprakenbureau: 036-7200911. Zelf een datum reserveren kan via de website: www.rijbewijskeuringsarts.nl. Let op: Het is niet mogelijk rechtstreeks bij de locatie een afspraak te maken.

Tarieven

Tarieven januari (incl. BTW): 75+ B/E € 35,00, medisch € 55,00, C/D/E (ook voor code 95) en Taxipas € 55,00. Leden van CNV/ouderenbonden krijgen € 5,00 korting op bovengenoemde prijzen. Tarieven februari (incl. BTW): 75+ B/E € 37,50, medisch € 57,50, C/D/E (ook voor code 95) en Taxipas € 57,50. Leden van CNV ouderenbonden krijgen € 7,50 korting op deze tarieven.

Eigen Verklaring met Geneeskundig Verslag

Voordat u naar de keuring gaat dient er eerst een Eigen Verklaring met Geneeskundig Verslag gekocht te worden. Het keuringsformulier (Eigen Verklaring) is verkrijgbaar bij de gemeente en via internet op mijn.cbr.nl (inloggen met DigiD). De verwerking en beoordeling van de Eigen Verklaring door het CBR kan tot 3 maanden in beslag nemen. Geadviseerd wordt om ten minste 4 maanden voor het verlopen van de geldigheid van het rijbewijs een afspraak te maken voor een keuring. Ook inwoners uit omliggende gemeenten zijn van harte welkom.

Locatie keuring

ZINN Zorgorganisatie De Dilgt, Dilgtweg 3, Haren.  

Auteur

kvanderweide