Concert op 't Clockhuysplein tijdens Culture Walk

HAREN

Tijdens de Beach Week Haren wordt op vrijdag 16 juni de Culture Walk gehouden. Tijdens dit culturele evenement vindt een sfeervol concert plaats op het Clockhuysplein. Tussen 19:15 en 21:15 uur treden diverse ensembles van 't Clockhhuys-CKC op. Deelnemers aan de Culture Walk komen langs het Clockhuysplein. 

Concertprogramma

Traanendal - Koor van het Nederlandse Lied o.l.v. Halbe de Jong en Renee de Boer; Harense Bluf - Lichte muziek ensemble bestaande uit zeer muzikale volwassenen o.l.v. Harry van Lier; Zangleerlingen van Marijke van Berkum - begeleid worden door docenten en leerlingen keyboards, electrische gitaar en drums. Dit is gegarandeerd entertainment tijdens uw wandeling! www.clockhuys.com / www.facebook.com/groups/CentrumKunstCultuur Meer informatie over de Culture Walk vindt u op www.beachweekharen.nl. Hier kunt u zich ook opgeven.

Auteur

kvanderweide