Desirée inspireert

HAREN

Begin 2016 was Desirée Boerema van iDeesonline en voorzitter van Open Coffee Haren aan het woord in de rubriek De Ontmoeting. Hoe staan de zaken er nu voor? Desiree geeft een inkijkje in haar leven.

Désirée Boerema is eigenaar van het online media bedrijf iDeesonline.nl. Zij geeft advies en ondersteuning op het gebied van sociale media. Hierbij kun je denken aan een adviesgesprek, opstellen van een social media strategie, geven van sociale media trainingen en het beheren van sociale media profielen. Ondernemers kunnen instappen waar gewenst en het pakket zelf samenstellen: van enkele dienst tot aan volledig beheer van online media profielen. Desiree was gevraagd door de Kamer van Koophandel op het event. Hoe was dit voor jou? Hoe heb je dat ervaren? Ook houdt zij Open Coffee Haren, een informele netwerkochtend in de Tiehof in Onnen. Open Coffee Haren is een samenwerkingsverband met verschillende Harense ondernemers uit verschillende vakgebieden. Elke ondernemer levert een stukje input door b.v. producten, diensten en/of tijd te investeren. Het is een win-win-win-situatie. Door onze krachten te bundelen kunnen we, met gesloten portemonnee, Open Coffee Haren tot een succes maken. Margreet Uildriks (DaaromM!) is vorig jaar aangesloten bij de organisatie. Samen met haar organiseer ik de bijeenkomsten en verzorg ik de presentatie.  Open Coffee Haren is een maandelijkse bijeenkomst (elke derde donderdag in de maand) waarbij netwerken centraal staat: kennis uitwisselen, ervaring delen en verbinden.  "Open" staat voor het feit dat men niet lid hoeft te zijn (dus geen contributie) en daarnaast kan men zonder aanmelding aan komen waaien op een tijdstip dat het hem/haar uit komt. Elke maand is er om 10.00 uur een korte presentatie door een van de leden. Iemand die het onderwerp aanspreekt, kan voor 10.00 uur aanwezig zijn, iemand die er minder mee heeft kan om 10.15 uur aansluiten. Net wat de voorkeur heeft. Een nieuwe partner? Wat is er veranderd in de afgelopen 2 jaren? Verhuizing? Open Coffee Haren is begin 2014 van start gegaan. Organiseren is één van mijn grote passies, naast (online) communicatie en netwerken. In het ondernemerschap en de organisatie van Open Coffee komt dit allemaal met elkaar samen. Daar krijg ik veel energie van. Waar krijg je nog meer energie van? 365 dagen succesvol Wat betekent deelname aan het jaar programma voor jou? Neem je dat mij in Open Coffee Haren? Wat verwacht je van 2018? De eerstvolgende Open Coffee Haren is op Kijk voor meer informatie op www.ideeosnline.nl en op www.opencoffeeharen.nl.   Kirsten van der Weide

Auteur

kvanderweide