Maaltijdactie World Servants

HAREN

Nu 2017 is ingeruild voor 2018 en de kerstdiners worden veranderd in gezonde voornemens laat World Servants Haren van zich horen. De actiegroep houdt op 20 januari een stamppotbuffet. Deze maaltijdactie vindt plaats in Paviljoen Sassenhein in Haren.

Om iedereen te kunnen laten genieten van een bord hutspot, boerenkool of zuurkool zijn er op de 20ste twee rondes: om 17:00 uur of om 19:00 uur.

Bouwen aan verandering

Net als voorgaande jaren zullen vier jongeren uit Haren en Glimmen komende zomer naar Afrikaanse landen vertrekken om daar te bouwen aan verandering. Dit jaar gaan Ruben Eisses, Stijn Bor, Michiel Westerdijk en Nanke van den Brink naar Ghana en Malawi om klaslokalen en latrines te bouwen.

Opbrengst

Om deze projecten mogelijk te maken organiseren ze onder andere acties zoals deze maaltijdactie. De opbrengst van dit buffet zal dan ook besteed worden aan bijvoorbeeld de bouwkosten. Kosten stamppotbuffet: €15,- en voor kinderen tot 12 jaar €10,-. Kijk voor meer informatie over de projecten op www.wsharen.nl of op www.worldservants.nl. Opgeven voor de maaltijdactie kan via www.wsharen.nl/maaltijdactie.html of door een mailtje te sturen naar ruben@wsharen.nl.

Auteur

kvanderweide