Potluck eten op Kleurrijk Haren

HAREN

Kleurrijk Haren houdt op de laatste zondag van januari, de 28ste, een kleurrijke middag met eten, zang, dans, sport en spel in buurthuis De Mellenshorst in Haren. Het eten is 'potluck'; iedere bezoeker neemt iets te eten mee mee (gekocht of zelfgemaakt) en dit wordt gezamenlijk gedeeld.

Wilt u deelnemen aan Kleurrijk Haren? Dan kunt u reserveren via kleurrijkharen@outlook.com. Er is een beperkt aantal kaarten beschikbaar. De kleurrijke middag is van 12:00 tot 15:00 uur. Kleurrijk Haren wordt georganiseerd door een groep mensen uit alle windstreken van de wereld. Voor meer informatie zie de Facebookpagina van Kleurrijk Haren. Voor ideeën, tips en vragen kunt u mailen naar kleurrijkharen@outlook.com Locatie: Buurthuis de Mellenshorst, Waterhuizerweg 36 Haren

Auteur

kvanderweide