PvdA zoekt nieuwe raadsleden

GRONINGEN

2018, een jaar waarin in november de gemeenteraadsverkiezingen plaatsvinden. Daarvoor is de PvdA Groningen-Haren-Ten Boer op zoek naar kandidaten die een afspiegeling zijn van een diverse samenleving in de nieuwe gemeente Groningen. 

PvdA Groningen-Haren-Ten Boer: "De afgelopen jaren heeft de huidige fractie goede zaken bereikt. Deze lijn binnen Groningen moeten we vasthouden. Dat betekent dat we ook na de gemeenteraadsverkiezingen op 21 november 2018 een sterke fractie moeten hebben staan, die opkomt voor alle inwoners van de nieuwe gemeente Groningen."

Informatieavond

Op vrijdag 12 januari om 19.00 uur is er een informele bijeenkomst voor geïnteresseerden aan de Haddingestraat 10 in Groningen. Als u twijfelt heeft u veel aan deze avond. Tijdens deze avond kun je al je vragen kwijt en kun je in gesprek met de wethouder en de raadsleden. Samen met wethouder Roeland van der Schaaf en fractievoorzitters Carine Bloemhoff (Groningen), Ton Sprenger (Haren) en Rita Pestman (Ten Boer) worden de aanwezigen meegenomen in de werkzaamheden van de raad. Bé Schollema, wethouder in Loppersum, spreekt over de waarde van de PvdA. Aanmelden kan nog tot 1 februari. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Pascal Roemers, vz. afd. Groningen, 06-43539800

Auteur

kvanderweide