Scandinavische Streken in Zuidlaren

ZUIDLAREN

Wie denkt dat je ver moet reizen om de glooiende weidegronden van Denemarken, de uitgestrekte bossen van Zweden, de weidse vergezichten over de fjorden van Noorwegen en de duizend meren van Finland te zien, heeft het nu even mis. Stap binnenkort maar eens binnen bij Galerie SZing in Zuidlaren.

De expositie 'Scandinavische Streken' is daar te zien met schilderijen van; Halbe Hageman, Annet Hiltermann, Robin d’Arcy Shilcock, Egbert Blaauw, Aukje Niemeijer, Ingrid Fokkens en Sieger Zuidersma, daarnaast houtsnedes van de Finse kunstenares Marjatta Ranta-Iso. Het geheel is omlijst door beelden van Anke Flik. De expositie is van 13 januari t/m 18 maart 2018 te zien in Galerie SZing aan de Tienelsweg 42 in Zuidlaren. Open elke zaterdag en zondag van 13.00 uur tot 17.00 uur www.galerieszing.nl

Auteur

kvanderweide