Dimensions Juniors komt met ‘Talent gezocht’ naar Haren

HAREN

Dit jaar trekt Dimensions Juniors (DJ’s) door Nederland met het programma 'Talent gezocht'. Bij ieder concert wordt er een verhaal verteld via drama, zang en dans. Op zaterdag 13 januari 2018 is er een concert in De Hoeksteen, P. Wierengaweg 2 in Haren.

Het is inmiddels de 3e keer dat de DJ’s naar Haren komen. Tijdens het concert wordt er een band geformeerd, maar wat gebeurt er als niet iedereen zijn of haar talent gebruikt? Of wat gebeurt er als de bandleden niet hun eigen talent gebruiken? Een programma met een prachtige boodschap, gevuld met prachtige liederen en hier en daar een lekker portie humor!

Kamp

In de zomer is er hard geoefend om het concert helemaal onder de knie te krijgen. In een week hebben de kinderen alle fijne kneepjes van het vak geleerd. Er is aandacht besteed aan zang, dans, toneelspelen en podiumvaardigheden. Na deze week zijn de Juniors er klaar voor om tien concerten in Nederland te gaan geven.

Zusjes

Extra bijzonder voor het concert in Haren is, dat de beide zusjes Naomi en Salomé van Laar uit Onnen meedoen!

Concert

Het concert in Haren begint om 16.00 uur. De toegang is gratis, er is een collecte. Gratis toegangskaarten zijn te reserveren via dimensionsinharen@gmail.com. Dimensions Juniors geven door het jaar heen 10 concerten in Nederland. Meer informatie over Dimensions Juniors en alle concertdata zijn te vinden op www.dimensionsmusic.nl/djs.

Over Dimensions

Dimensions Juniors is de jongste groep van stichting Dimensions en richt zich specifiek op kinderen van 8 tot en met 12 jaar oud. De stichting Dimensions heeft het doel om te vertellen over het evangelie van Jezus Christus door zang, dans en theater. De stichting traint kinderen en jongeren om hun talenten te ontwikkelen en deze in te zetten voor Gods Koninkrijk.

Auteur

kvanderweide