Nieuwjaarsconcert in Synagoge Zuidlaren

ZUIDLAREN

Het Nieuwjaarsconcert in de Synagoge van Zuidlaren vindt plaats op 21 januari. In dit concert speelt het Ensemble Travertijn een afwisselend programma met klassieke muziek voor fluit(en), spinet, cello en piano.

Het Ensemble bestaat uit Hinke Tolman (fluit), Maaike Zimmerman (cello), Jan Westerhof (fluit), Ger van der Werf (spinet en piano) en Robert Jan van der Feen (fluit). Zij spelen een gevarieerd programma met werken van Händel, Sjostakovitsj, Telemann en anderen. Het ensemble treedt regelmatig op in verschillende intieme locaties in Noord Nederland en nu dus in de synagoge van Zuidlaren. Iedereen is van harte welkom, na het concert wordt er het nieuwe jaar gevierd met een hapje en drankje Aanvang: 15.00 uur Aantal plaatsen: beperkt, graag reserveren Email: info@synagogezuidlaren.nl Telefoon: 050 4061210 en 06 5468 8177

Auteur

kvanderweide