Succesvol en blijvend afslanken doe je niet alleen…

HAREN

Ook in 2018 staat afvallen weer bovenaan het lijstje met ‘goede voornemens’, maar waarom zou je het deze keer niet eens gewoon volhouden en succesvol afronden in plaats van vroegtijdig afhaken…? Een belangrijke voorwaarde voor succesvol afslanken én op een gezond gewicht blijven, is professionele, persoonlijke en intensieve begeleiding. Dat is niet alleen wetenschappelijk bewezen, dat is ook de dagelijkse ervaring van Joost Hendrickx, gewichtsconsulent en eigenaar van Aurelia Balance in Haren.

“Als gewichtsconsulent heb ik inmiddels bijna 10 jaar ervaring in het begeleiden van mensen met overgewicht of obesitas, waarvan ruim 1,5 jaar in Haren”, vertelt Joost Hendrickx van het gecertificeerde PowerSlim Afslank Center Haren, een nevenvestiging van DaySpa Aurelia uit Zuidlaren. “Het is mijn passie om iedereen die zich weer energieker en gezonder wil voelen te begeleiden met een ándere manier van eten. En zelfs als mensen succesvol het PowerSlim voedingsprogramma hebben gevolgd om hun gewicht en daarmee hun gezondheid te verbeteren, stopt mijn (gratis) begeleiding nog niet. Passend binnen de persoonlijke voorkeuren en leefstijl van mijn cliënten help ik hen graag om een alternatief eetpatroon op te pakken waarmee ze een gezond gewicht en een goede gezondheid kunnen behouden. Daarbij gaat het niet altijd om minder eten – vaak gaat het zelfs om meer eten – maar om ánders eten: welke voedingsstoffen heeft jouw lichaam nodig om je energiek te voelen en slank te blijven zonder hongergevoel…?”

Geen jojo-effect

Joost Hendrickx: “PowerSlim is een voedingsprogramma waarbij je uitsluitend lichaamsvetten verbrandt met behoud van spiermassa. En hiermee onderscheidt PowerSlim zich van veel andere afslankprogramma’s en (crash)diëten, waarbij je behalve vet óók spiermassa verliest. Dat ziet er op zich leuk uit op de weegschaal, maar door het verlies van spiermassa vertraagt je stofwisseling en krijg je het beruchte jojo-effect. De zeer hoogwaardige plantaardige eiwitten in de PowerSlim-producten neemt je lichaam goed op, waardoor ook zonder sporten je spiermassa gaat toenemen. Tijdens de wekelijkse, gratis consulten van een half uur maken we steevast een bodyscan, waarbij we naast het gewicht en de spiermassa ook het vet- en vochtpercentage meten. Tijdens deze consulten bewaak ik naast de voortgang van het afslankproces óók je mentale en fysieke gezondheid.”

Makkelijk inpasbaar

“Het PowerSlim-programma is heel gemakkelijk te volgen, zelfs als je een druk (sociaal) leven hebt of bijvoorbeeld nachtdiensten draait. Ook in het gezinsleven is PowerSlim goed toe te passen, want in principe eet je gewoon met ‘de pot’ mee, zij het met een kleine aanpassing van de koolhydraatrijke voedingsmiddelen. Het is een duidelijk programma in verschillende stappen, je hoeft geen punten of calorieën te tellen en geen ingewikkelde recepten te bereiden. Je mag maar liefst zes keer per dag eten, waardoor je absoluut geen hongergevoel hebt en als je alle fasen van het programma goed doorloopt, is er gegarandeerd geen jojo-effect. Mijn klanten noemen afslanken met PowerSlim ‘niet afzien, maar genieten’, we hebben keuze uit meer dan 140 verschillende zeer smakelijke producten en je hoeft niet eens je koekje bij de thee of je broodjes of pasta bij je maaltijden te missen, PowerSlim heeft het allemaal in het assortiment… heerlijk eten en toch snel, gezond en doeltreffend afslanken!”, aldus Joost Hendrickx.

Meer informatie

Mensen met overgewicht of obesitas uit de gemeente Haren en wijde omgeving die graag een gezond gewicht en een evenwichtige leefstijl willen bereiken, zijn van harte welkom voor een geheel vrijblijvend kennismakingsgesprek met Joost Hendrickx, gewichtsconsulent van het gecertificeerde PowerSlim Afslank Center in Haren aan de Oosterweg 127, te bereiken via ps@aurelia.nu of 06-12640739. Meer informatie en succesverhalen zijn uiteraard ook te vinden op www.aurelia.nu (onder het kopje ‘Balance’).

PowerSlim Proeverij

Op zaterdag 13 januari houdt Aurelia Balance een informatie-/inloopochtend annex PowerSlim Proeverij van 11.00 tot 12.30 uur. Belangstellenden kunnen zich vrijblijvend aanmelden via ps@aurelia.nu.

Auteur

kvanderweide