Actief in de kerstvakantie met Sportcoaches Haren | FOTO

HAREN

Ook dit jaar hield Huis voor de Sport Groningen in samenwerking met de gemeente Haren weer activiteiten in de kerstvakantie voor alle leerlingen uit groep 3 t/m 8 van de lagere school en voor leerlingen uit de 1e klas van de middelbare. De diverse evenementen vonden plaats in sporthal Scharlakenhof. Er waren drie onderdelen; een sportinstuif, lasergamen en het springkussenfestival. De evenementen werden georganiseerd door de Sportcoaches Haren. Tijdens de sportinstuif konden de deelnemers verschillende sporten beoefenen. Het lasergamen was erg populair onder de kinderen en snel volgeboekt. Ook was het springkussen festival een groot succes! Sportcoaches Haren kan terug kijken op een geslaagde sportieve kerstvakantie van de Harense jeugd.


Auteur

kvanderweide