Kids Film en Doe Dag in de Biotoop

HAREN

Zondag 28 januari is het tijd voor de Kids Film en Doe Dag in vleugel F van de Biotoop in Haren! Tijdens deze dag is er een exclusieve vertoning van de gouden kalf winnende film 'Polska Warrior' van Bigpixel. Daarnaast zijn er nog talloze ander activiteiten die in het thema van de film en animatie zullen staan. Kids Film en Doe Dag komt tot stand in samenwerking met Big Pixel en Vleugel F.

Polska Warrior

De animatie film Polska Warrior wordt meerdere keren in een bioscoopzaal vertoond met extra informatie van Jeroen Hoekstra van Bigpixel. Polska Warrior heeft in 2017 een gouden kalf gewonnen voor de beste 'korte film'. Polska Warrior gaat over de verlegen Eryk die verslaafd is aan de populaire game Goldhunter, waarin hij met zijn sterke avatar alle levels wint. Als de problemen in het ‘echte leven’ zich opstapelen, wordt Eryk gedwongen om ook buiten de game moedig te zijn.

Workshops & activiteiten

De organisatie ligt al een tipje van de sluier op. Zo kun je een workshop Film Decor maken volgen en kun je live in de film terecht komen door middel van een VR-bril. Meer verklapt de organisatie verklappen. Hou het Facebookpagina van Vleugel F over het event in de gaten voor meer info.

Auteur

kvanderweide