VIP Back to the 50´s groot succes

HAREN

Vrijdag 12 januari vond het VIP Back to the 50´s evenement plaats in de Dilgt te Haren. Deze dag werd georganiseerd door studenten van de HanzeHogeschool, zij wilden met dit evenement de eenzaamheid onder Harense ouderen tegen gaan. Door Nonja de Roo.

Het was een gezellige dag met een vol programma. De dag begon met een modeshow met prachtige jaren 50 kleding, deze werd gepresenteerd door Marilyn Monroe. Rond 5 uur was het tijd voor een uitgebreid stamppotbuffet en vervolgens vond er een lotterij plaats waarbij er vele leuke prijzen te winnen waren. Als afsluiting van de dag bracht de band Jazz&zo jaren 50 muziek te gehore waar flink op werd gedanst door de bezoekers. De dag werd goed bezocht door zowel ouderen die woonachtig zijn in de Dilgt, maar ook van buiten af kwamen er veel bezoekers naar het evenement. De reactie na afloop waren erg positief: kortom een zeer geslaagde dag!

Auteur

kvanderweide