In contact met elkaar tijdens Back to the 50's | FOTO

HAREN

 Studenten van de Hanzehogeschool in Groningen riepen 'VIP Back to the 50’s' in het leven om eenzaamheid onder Harense ouderen tegen te gaan. Op vrijdag 12 januari 2018 vond het evenement plaats in de Dilgt. Het was een gezellige en druk bezochte dag. De dag begon met een modeshow met prachtige jaren '50 kleding, gepresenteerd door Marilyn Monroe. Rond 17:00 uur was het tijd voor een uitgebreid stamppotbuffet en vervolgens vond er een lotterij plaats. Harense sponsoren waren Beans&Grapes, Mitra, Bruna, De KoffieWinkel, Huize Rodenburg en ZINN. Als afsluiting van de dag bracht de band Jazz&zo jaren '50 muziek ten gehore waar flink op werd gedanst door de bezoekers. De opbrengst van het evenement wordt geschonken aan het Nationaal Ouderenfonds.


Auteur

kvanderweide