Opening expositie 3 in 1 van Fotoclub Beeldspraak

GLIMMEN

Voorzitter Elly Reuter van Fotoclub Beeldspraak uit Haren opende vrijdag 19 januari de Foto-expositie 3 in 1 in dorpshuis de Groenenberg in Glimmen.

De fotoclub exposeert van 20 januari t/m 12 april. In deze periode worden op 22 februari en 18 maart alle foto’s vervangen door nieuwe foto’s.  Als je elke maand even naar het dorpshuis komt dan kan je alle foto’s bekijken. Fotoclub Beeldspraak komt een keer in de twee weken op dinsdag bijeen in de Groenenberg en de leden zijn amateurfotografen uit de gemeente Haren en daarbuiten. Dorpshuis de Groenenberg vormt steeds meer een onmisbare sociale spil in het dorp. Er worden veel activiteiten voor oud én jong gehouden in het dorpshuis, voor Glimmenaren en mensen van buiten het dorp. De expositie is Te bezichtigen tijdens openingstijden van het dorpshuis; van maandag tot en met donderdag van 19:00 tot 00:00 uur. Op vrijdag van 18:00 toto 21:00 uur, op zaterdag en zondag gesloten mits anders aangegeven. Voor meer informatie over het dorpshuis zie www.degroenenberg.nl Foto-expositie 3 in 1, dorpshuis de Groenenberg, Markeweg 17 Glimmen Op www.fotoclubbeeldspraak.nl vindt u meer informatie over  Fotoclub Beeldspraak

Auteur

kvanderweide