Trainerscarroussel hockeyclub GHHC op gang

HAREN

  Het bestuur van hockeyclub GHHC Groningen heeft de hoofdtrainers voor haar eerste heren- en damesteam voor het volgende seizoen (seizoen 2018-2019) op orde. De huidige trainers, Marc Materek en Angela Veeger, blijven aan de hockeyclub verbonden, maar gaan volgend seizoen andere rollen vervullen.

Marc Materek stopt aan het einde van seizoen met Dames 1 en neemt vanaf de zomer Heren 1 onder zijn hoede. Daarnaast wordt hij als ‘Hoofd Opleiding Topjeugd’ verantwoordelijk voor alle jeugdselectieteams in de leeftijd van 10 tot en met 17 jaar. Angela Veeger heeft aan het einde van het seizoen twee jaar voor Heren 1 gestaan. Nu dit stokje wordt overgenomen door Materek, ontstaat er voor Veeger weer ruimte zich volledig op de jongste jeugd te richten. Daarmee wordt de jeugd straks weer opgeleid door de beste trainers van de club. Naast de uren die Veeger als trainer op het veld blijft doorbrengen, zal zij haar functie als clubmanager van Groningen verder gaan uitbouwen. Ook de trainer van Dames 1 is inmiddels ingevuld. Waar Julian Steen dit seizoen nog fungeert als assistent van Materek, zal hij vanaf deze zomer als hoofdtrainer van de dames aan de slag gaan. Een logische stap in de ontwikkeling van Steen als hockeytrainer. De komende maanden zal de rest van de staf van Dames 1 en Heren 1 worden vormgegeven. Met Steen, Materek en Veeger als de basis die nu staat, gaat het bestuur het volgende seizoen met vertrouwen tegemoet. Een basis die de weg vrijmaakt voor een volle focus op de tweede seizoenshelft. Na het zaalseizoen worden de eerste thuiswedstrijden op zondag 4 maart op de Harener Holt afgewerkt. GHHC Groningen, Sportpark De Harener Holt, Kerklaan 35 in Haren. Voor meer informatie over GHHC Groningen zie www.ghhc.nl  

Auteur

kvanderweide