Jan Broekman draagt het stokje over | FOTO

HAREN

Het Stichtingsbestuur van Buurthuis de Mellenshorst hield zaterdag 20 januari een afscheidsreceptie voor Jan Broekman. De Mellenshorst kreeg onder Broekman zijn glans weer terug. Na ruim zes jaar actief te zijn geweest als beheerder van het buurthuis stopt Broekman per 1 februari 2018. Broekman: "Door alle belangstelling en vele lieve woorden van de mensen waar ik de afgelopen zesenhalf jaar voor heb klaar gestaan, heb ik deze periode toch met een goed gevoel afgesloten. Ik wens mijn opvolger Sander Elzenga veel succes. Ik hoop dat hij de steun en het vertrouwen krijgt, die ik ook heb gehad, van iedereen." Jan heeft een andere baan gevonden, bij de Hippe Kringloop in Assen. Tijdens het afscheidsfeest maakten de aanwezigen ook kennis met de nieuwe beheerder Elzenga, te bereiken via beheerder@buurthuisoosterhaar.nl en 050-5345964. U bent van harte welkom met uw activiteiten bij Buurthuis de Mellenshorst.

 

Auteur

kvanderweide