ATC ’75 houdt 35e Halve Marathon van Haren

HAREN

Zaterdag 10 maart 2018 is het zover: de 35e Halve Marathon van Haren! Het wordt ongetwijfeld weer gezellig druk in en rond Haren. ATC’75, de hardloopvereniging met loopgroepen in Haren, Vries en Eelde, verzorgt deze 35e editie van wat inmiddels een geweldige happening is geworden.

Vanuit het hele land zullen fanatieke en recreatieve lopers diverse afstanden afleggen door Onnen, Appelbergen, Noordlaarderbos en Vijftig Bunder. Voorgaande jaren mochten we deelnemers uit vrijwel alle provincies, alsmede van de Waddeneilanden , welkom heten. De voorinschrijving loopt fantastisch! Zonder de steun van vele lokale sponsors, zou dit natuurlijk niet mogelijk zou zijn. De deelnemers worden op het parcours bovendien ondersteund door vele vrijwilligers (die drinken verzorgen, het verkeer regelen etc) , gemeentelijke hulpdiensten en hopelijk vele supporters. Het is ontzettend mooi dat omwonenden langs de route elk jaar begripvol zijn en vaak met hun enthousiasme bijdragen aan het slagen van dit evenement. Voor uitgebreide informatie, inschrijfmogelijkheid, foto’s om blij van te worden, trainingstips voor een persoonlijke toptijd, parcours van de verschillende afstanden, uitslagen etc, kijk dan op de website : www.halvemarathonvanharen.nl. Wacht niet te lang met twijfelen over deelname, want het maximum aantal deelnemers wordt elk jaar met gemak bereikt!

Auteur

kvanderweide