Hockeydames maken zich op voor play outs

HAREN

Zaalhockey Hoofdklasse hockeydames. Dames 1 van GHHC speelde vandaag zaterdag 17 januari twee wedstrijden. Tegen Den Bosch werd met 4-2 verloren; doelpunten van Anouk van den Berg en Anne van Erp. Zes minuten in de tweede helft mocht GHHC hopen op een puntje, nadat de 2-2 op het scorebord verscheen. Daarna scoorde Den Bosch nog twee keer. Tegen Hurley werd met 3-1 verloren; het enige doelpunt van Groningen werd door Anouk van den Berg gemaakt.

Door deze resultaten en de winst van Nijmegen op Voordaan gaat Nijmegen Groningen voorbij de ranglijst en eindigt Groningen als 5e. Hierdoor zal de ploeg volgende week zondag play out wedstrijden moeten spelen om zich te handhaven in de hoofdklasse zaal. GHHC Groningen, Sportpark De Harener Holt, Kerklaan 35 in Haren. Voor meer informatie over GHHC Groningen zie www.ghhc.nl Zie ook de Facebookpagina van GHHC Groningen Dames 1

Auteur

kvanderweide