NoorderBaanBattle gaat de strijd dit jaar gewoon weer aan!

GRONINGEN

Veel mensen twijfelen over hun loopbaan en zijn toe aan een rigoureuze carrièreswitch. Je weet zeker dat je iets anders wilt maar wat dan precies? Wat wil ik? blijkt een van de lastigste vragen te zijn voor werkzoekenden. Het antwoord op deze vraag vergt een serieuze zoektocht waar de NoorderBaanBattle je perfect bij kan helpen.

De NoorderBaanBattle gaat voor de vijfde keer van start om werkzoekenden, pas afgestudeerden of mensen die gewoon heel graag een carrièreswitch willen maken te helpen in hun zoektocht naar werk! De afgelopen edities zijn zeer succesvol gebleken waarbij meer dan de helft van de deelnemers is begonnen aan een baan, werkervaringsplek, eigen bedrijf of een nieuwe studie. Gezien de nog altijd hoge werkloosheidscijfers in de regio Groningen en Drenthe kunnen werkzoekenden zich weer inschrijven voor de nieuwe editie die in maart 2018 van start gaat! De aftrap vindt plaats in de Euroborg in het Noordlease Stadion van FC Groningen. Werkzoekenden gaan in teams, onder begeleiding van twee coaches/ondernemers uit het werkveld, samen werken aan werk. Door simpelweg mee te doen met de BaanBattle en kennis te maken met gelijkgestemden, krijgen deelnemers weer nieuwe energie en meer zelfvertrouwen om zichzelf met succes te presenteren op de arbeidsmarkt. “Dankzij de NoorderBaanBattle ben ik opnieuw gaan nadenken wat ik wil, wat ik kan en waar ik moet zoeken. Gemotiveerd kwam ik erachter dat ik graag nog een studie wilde doen en ben gelijk begonnen met een nieuwe opleiding”, aldus een oud-deelnemer NoorderBaanBattle.

Inschrijven en meedoen!

Er is nog ruimte om je in te schrijven voor de NoorderBaanBattle 2018. Via www.noorderbaanbattle.nl/inschrijven kunnen werkzoekenden woonachtig in de provincies Groningen en Drenthe zich vrijblijvend aanmelden voor de vijfde editie.

Auteur

kvanderweide