Scharlakentoernooi badminton 2018

HAREN

De Harener Badminton Club ’68 (HBC '68)houdt op vrijdagavond 16 februari voor de derde keer een 'gezelligheids badmintontoernooi' in sporthal Scharlakenhof in Haren. Het toernooi staat in het teken van het het 50-jarig bestaan van de club.

Jubileumjaar

Voor HBC ’68 is 2018 een jubileumjaar. In de gemeente Haren wordt dan al 50 jaar badminton bij de Harener Badminton Club ’68 gespeeld, ook in wedstrijdverband bij de Nederlandse Badminton Bond. In dit voor HBC ‘68 bijzondere jaar heeft het bestuur de wethouder voor sport mevrouw M.H. Stiekema bereid gevonden om het Scharlakentoernooi officieel te openen. De wethouder zal het toernooi om 19.15 uur openen en de wedstrijden beginnen om 19.30 uur.

Scharlakentoernooi

Tijdens het toernooi strijden 30 koppels in het gemengd dubbel om leuke prijzen. De koppels zijn naar speelsterkte ingedeeld in vijf poules. Het toernooi is mede mogelijk gemaakt dankzij de steun van een aantal ondernemers uit Haren. Sporthal Scharlakenhof beschikt over tribunes en publiek heeft gratis toegang. Via de website www.hbc68.nl kunt u zich inschrijven voor het toernooi. Inschrijving is alleen met partner mogelijk. Zie voor meer informatie de site van HBC.

Auteur

kvanderweide