Openbare les schrijftechnieken

GRONINGEN

Schrijversvakschool Groningen geeft een openbare les schrijftechnieken op donderdag 1 februari. Aan het einde van de les licht Pauline Durlacher, initiatiefnemer en directeur van Schrijversvakschool Groningen, het programma voor het komende semester toe.

De avond begint om 19.00 uur en duurt tot ongeveer 21.30 uur. Na afloop van de les is er tijd voor overleg en kan werk worden ingeleverd voor een gedetailleerd advies. Graag reserveren via 06 14771011 of per mail via contact@svsgroningen.nl. Schrijversvakschool Groningen verzorgt opleidingstrajecten in fictie, in non-fictie en in zakelijk schrijven. Er zijn mogelijkheden voor wie net begint met schrijven, voor wie zich breed wil ontwikkelen, maar ook voor wie al verder is in een specifiek genre of juist zakelijk wil leren schrijven. Ieder niveau kent toelatingseisen en voorwaarden. De student kiest de zwaarte en werkdruk van het programma. Om goed te schrijven heb je talent nodig. Om je talent te ontwikkelen heb je techniek nodig. Techniek kun je trainen. In de openbare les ervaar je wat die training oplevert. De les is gratis, maar reserveren is gewenst. De kennismakingsles vindt plaats op donderdag 1 februari 2018 in het Praedinius Gymnasium aan de Turfsingel 82 in Groningen. Voor meer informatie zie www.svsgroningen.nl

Auteur

kvanderweide