Dit zouden álle ouders moeten weten

HAREN

Bij het CJG gaat er op 13 februari weer een nieuwe training ontspannen & mindful opvoeden van start. De trainingen worden verzorgd door Sandra van der Veen van Praktijk Tressan. De trainingen zijn kosteloos voor ouders uit de gemeente Haren.

Leer moeiteloos omgaan met emoties als stress, boosheid, ruzies, driftbuien, angsten, leer balans houden terwijl je alle ballen hoog houdt, leer hoe je kind wel naar jou luistert en je problemen effectief oplost, middels een bewezen stap voor stap begeleidingsprogramma. Zeg je stop tegen gezinsstress? Geef je dan nu op! Wanneer & Waar: Start 13 februari, 8 dinsdagavonden in het CJG, Mellenssteeg 16, Haren van 19.30 –22.00 uur Opgave & Info: Praktijk Tressan tel: 06-42056299 of info@tressan.nl Kosten: Gratis voor inwoners gem. Haren (basiszorg)

Auteur

kvanderweide