Koorgesprek met Chris Fictoor

HAREN

Het tweede Koorgesprek van 2018 vindt plaats op zondagmiddag 11 februari in het koor van de Dorpskerk in Haren. Jolly Kerkstra gaat dan in gesprek met musicus, mysticus en manager Chris Fictoor uit Groningen. Als thema voor hun gesprek is gekozen ‘Het donker is mij licht genoeg’. Chris Fictoor vertelt over zijn leven en de kracht van Liefde en spiritualiteit.

De koorgesprekken gaan over godsdienst, geloof, wetenschap en kerk in der wereld van vandaag. Ze zijn een initiatief van de Hervormde Gemeente Haren-Onnen, deel uitmakend van de Protestantse Geloofsgemeenschap van Haren. De toegang is gratis. Bij de uitgang wordt een vrije gift gevraagd. U bent van harte welkom bij het gesprek met deze veelzijdige en bijzondere man. Koorgesprek met Chris Fictoor 11 februari 2018 Dorpskerk Haren Tijdstip: 17.00-18.00 uur

Auteur

kvanderweide