Zingen met Remco Hakkert in de Gorechtkerk

HAREN

Remco Hakkert komt op zondag 11 februari naar de Gorechtkerk in Haren. Hakkert en zijn team gaan voor in een 'Together Worship' dienst.

Remco Hakkert en band zullen prachtige liederen ten gehore brengen. Veel samen zingen (van hymns tot Opwekking), een overdenking door Hakkert, een lezing uit de bijbel en gebed. De dienst is zó gevarieerd dat het jong en oud zal bereiken. Remco Hakkert is een Nederlands zanger, dirigent en componist van voornamelijk christelijke liedjes. Hakkert studeerde in 1990 af aan het Stedelijk Conservatorium te Zwolle met als hoofdvak Piano (lichte muziek) en als bijvak Zang. Hakkert werd later als solist een vaste gast van het televisieprogramma Nederland Zingt. Hij schreef meer dan zestig nummers voor koren en solisten en heeft meerdere cd’s gemaakt. Hakkert is dirigent van het Centre Gospel Choir. Bekijk hier een liedje van Remko Hakkert. De viering wordt live uitgezonden op www.kerkomroep.nl. Iedereen is welkom bij de 'Together Worship' dienst en de entree is gratis. Er wordt wel een collecte gehouden. Een mooie gelegenheid om eens over de drempel van de kerk te kijken! 'Together Worship' dienst Remco Hakkert Zondag 11 februari 16.00 uur Gorechtkerk, Kerkstraat 16 Haren

Auteur

kvanderweide