Filmpje basketballers HSVB gaat viral

HAREN

HSVB JU16-1 heeft zaterdag 3 februari een geweldige prestatie geleverd. HSVB JU16-1 speelt 2e divisie landelijk en staat op dit moment 7e in de klasse. In de fantastische slotfase van de wedstrijd pakt HSVB JU16-1 de winst.

Afgelopen zaterdag was het aan HSVB de beurt om tegen BVLeeuwarden, die op dit moment tweede staat, te spelen. Met enige tegenzin en een geblesseerde speler is HSVB aan de uitwedstrijd begonnen. Ondanks het lengteverschil is HSVB alsnog zelfverzekerd gestart. Naarmate de wedstrijd vorderde bleek het verschil gering. Een minuut voor tijd maakte de driepunter can Michael Dijkhuis de stand gelijk. In deze spannende eindfase waarbij het 60-60 stond, met nog 7 seconden op de scoreklok maakte Jackson van Seije Brown een score met de gigantische afstand vanaf eigen 3-puntslijn die HSVB met de overwinning naar huis liet gaan. De ontlading was groot, ook bij de coaches Klaas Stoppels en Wim Euverman. Op de Facebooksite van HSVB staat het filmpje dat viral ging op Dumpert, je bekijkt het hier

Auteur

kvanderweide