Deze apps voor ondernemers mag je niet missen

ONNEN

  Apps, we gebruiken ze allemaal. Ook als tools in het ondernemerschap. Maar welke zijn nu echt superhandig en moet je echt kennen? Arnold Bergsma (Webfactor) kwam tijdens het rondje #durftevragen van Open Coffee Haren met een tof idee. Open Coffee Haren trok de stoute schoenen aan en vroeg of hij de interactieve presentatie hierover wilde verzorgen tijdens de netwerkbijeenkomst op 15 februari in De Tiehof in Onnen.

Arnold Bergsma is Internetondernemer. Hij houdt zich al jarenlang bezig met het bouwen van websites, ontwikkelen van apps en is op de hoogte van de laatste trends. Uiteraard gebruikt hij, net als vele andere ondernemers, verschillende apps om het (net)werken gemakkelijker en leuker te maken. Denk aan apps voor de kilometerregistratie, boekhouding, social media en meer. Arnold: “Iedereen weet dat apps helpen in je werk. Graag wil ik mijn favoriet delen en jullie uitnodigen om ook alvast kritisch naar je apps te kijken en vast te stellen welke voor jou het meest van toegevoegde waarde zijn en waarom. Zodat we het hier tijdens de bijeenkomst over kunnen hebben en elkaar kunnen tippen.” Tijdens deze bijeenkomst gaan we ontdekken welke apps je als ondernemer ECHT moet kennen! Nieuwsgierig? Zorg dan dat je op 15 februari tussen 09.30 en 10.00 uur binnen bent. Arnold start om 10 uur, tot ongeveer 10.15 uur. Je bent van harte welkom. Ben je nog niet eerder bij een van de bijeenkomsten geweest? Geen probleem, ook jij kan zo binnen komen wandelen zonder aanmelden. Entree = €5 (graag contant meenemen). Je kunt je gratis aanmelden voor onze community-groep. Daar kun je alvast online kennismaken met de deelnemers en meedoen aan het rondje voorstellen. Om je aan te melden bij de communitygroep heb je géén social media profiel nodig. Wat: Open Coffee Haren, openbaar netwerkbijeenkomst Waar: De Tiehof, Bakkerweg 4, Onnen Wanneer: Elke 3e donderdag van de maand, Tijd: v.a. 9.30 uur tot 11.30 uur, interactieve sessie 10.00 – 10.15 uur

Auteur

kvanderweide