Informatieavond over Polycultuurpark bij De Mikkelhorst

HAREN

De Mikkelhorst houdt zich graag bezig met duurzaamheidsvraagstukken. Zij gunnen ook de generaties na ons tenslotte een toekomst. Het afgelopen jaar zijn zij, samen met ingenieursburo ROM3D en de Coöperatie Duurzaam Haren, bezig geweest met plannen voor een duurzame vorm van energieproductie, geheel in lijn met de energiedoelstellingen van de Gemeente Haren. Het gaat hier om een zogenaamd Polycultuurpark waarbij zonnepanelen, eetbare gewassen en vee samen worden gebracht. Op 7 maart is hierover een informatieavond bij De Mikkelhorst.

Geert Naber, algemeen manager Stichting Mikkelhorst, Jelle Gernaat, bestuurslid projecten Coöperatie Duurzaam Haren en Willem Rienks, ROM3D directeur/eigenaar nodigen u graag uit voor een informatiebijeenkomst over dit unieke concept. Zij horen tenslotte graag of omwonenden en geïnteresseerde inwoners uit Haren ideeën hebben voor een verdere uitwerking. Daarnaast vertellen zij u ook hoe u kunt participeren. De Inloop/ informatieavond bij De Mikkelhorst vindt plaats op woensdagavond 7 maart om 19.30 uur. Na de presentaties praten zij graag met u verder onder het genot van een hapje en drankje. Aanmelden is gewenst: via info@duurzaamharen.nl

Auteur

kvanderweide