Koken met leftovers | Update

HAREN

Vereniging Kleurrijk Haren houdt op zondag 18 februari haar officiële opening. Er wordt dan gestart met het Free cafe Kleurrijk Haren in de Mellenshoek. Een bijzonder café, waar gekookt wordt met leftovers van de Jumbo én je gratis kunt eten op zondag. Een prachtig en duurzaam initiatief dat mensen met verschillende achtergronden met elkaar verbindt. Update: Chef-kok Zwanet Brouwer van Beijk catering uit Leek komt op de opening koken en zal de gasten verrassen met haar culinaire kunsten.

Samen koken

Vrijwilligers koken met de leftovers van de Jumbo. Deze leftovers kunnen en mogen niet meer verkocht worden in de supermarkt, maar zijn nog prima eetbaar. Het eten, thee en koffie is altijd en voor iedereen gratis maar: op = op en reserveren is niet mogelijk. Je bent ook van harte welkom om vanaf 14.00 uur mee te komen helpen met koken, afwassen of opruimen.

Locatie

Dankzij een bijdrage van de gemeente Haren kan Vereniging Kleurrijk Haren gedurende een aantal dagdelen per week de Mellenshoek huren, dit is een apart deel van buurthuis de Mellenshorst. De Mellenshoek heeft een eigen ingang aan de Mellensteeg in Haren. Free cafe Kleurrijk Haren is een plek waar je op zondag binnen kunt lopen om een praatje te maken, een spelletje te doen, muziek te maken, een activiteit bij te wonen en te eten. Vanaf zondag 18 februari kun je je ook aanmelden voor de andere activiteiten van Kleurrijk Haren. Opening Vereniging Kleurrijk Haren, 18 februari in de Mellenshoek, Waterhuizerweg 36 Haren. Tijdstip: 17.30 uur

Auteur

kvanderweide