Architectuurlezing door Jakob van Ringen in Lemferdinge

PATERSWOLDE

Bent u geïnteresseerd in architectuur en de keuzes die een architect maakt bij de realisatie van projecten? Kom dan op donderdag 22 februari naar Lemferdinge. Architect Jakob van Ringen houdt dan op uitnodiging van de Culturele Raad Eelde een lezing onder de titel: ‘Recent werk met nadruk op Noord-Drenthe en een beetje Groningen ……….”

Het bureau Van Ringen Architecten, gevestigd in Groningen, richt zich niet zozeer op de grootte, maar op de kwaliteit van hun projecten. Die kwaliteit is voor een deel meetbaar, zoals bruikbaarheid, kosten/baten, efficiency, maar ook de minder meetbare aspecten die invloed hebben op de gebouwde omgeving zijn voor hen net zo belangrijk. Bijvoorbeeld publieke acceptatie, setting in het (stedelijke) landschap, plezier in werken en/of wonen, kortom onderwerpen die bepalen of de architect heeft geluisterd naar de gebruikers en hun omgeving. Het bureau Van Ringen heeft o.a. op luchthaven Eelde een aantal gebouwen gerealiseerd. Nieuwsgierig geworden? U kunt kaarten reserveren bij het TIP-kantoor in Micadeau Mode, Hoofdweg 179, Paterswolde. Tel. 050 -3094640 Datum: donderdag 22 februari; aanvang 20:00 uur Locatie: Lemferdinge, Lemferdingelaan 2, Paterswolde Entrée € 5,00 (incl. koffie / thee) Als u wilt weten wat de Culturele Raad Eelde nog meer op het programma heeft staan, kijk dan op www.cultureleraadeelde.nl

Auteur

kvanderweide