Jaarlijkse toneeluitvoering D.O.T.

ONNEN

Toneelvereniging D.O.T. uit Onnen speelt op vrijdag 9 en zaterdag 10 maart hun jaarlijkse uitvoering in de Tiehof in Onnen. D.O.T. speelt 'Onrust in het rusthuis', geschreven door Henk Roede. 

Onrust in het rusthuis

Net een week geleden is er een nieuw bejaardenhuis geopend. Alles loopt nog niet op rolletjes , gelukkig zijn er dan ook nog maar een drietal bewoners aanwezig. Onder andere Olle Alle, die zijn kapitale boerderij heeft verkocht voordat hij het tehuis in ging. Driekus, een oude arme landarbeider die nu een veel comfortabeler leven mag leiden dan voorheen in zijn krot. En tot slot Miep, die altijd zo vitaal was tot twee weken voor de opening van het tehuis, waardoor ze met spoed ook een plekje heeft gekregen en zich nu heerlijk in de watten laat leggen. Deze drie oude van dagen kunnen rekenen op de constante zorg van de directrice, zuster Theadoramiena en de de klusjesman Tammo. Het team is nog niet compleet, want er wordt nog druk gezocht naar een goede kok. De voorverkoop van de kaarten is op dinsdag 6 maart van 19.00 tot 20.00 uur in de Tiehof. Wees er weer vroeg bij want VOL IS VOL. De spelers van D.O.T. hopen u te begroeten op één van de uitvoeringen. De Tiehof, Bakkerweg 4 Onnen

Auteur

kvanderweide