De foto-expositie van Natasja Nienhuis

HAREN

De foto-expositie van Natasja Nienhuis van Natasja Nienhuis Fotografie is van 13 februari tot 22 maart te zien in 't Clockhuys in Haren. Natasja is geboren en getogen in Haren. De basis van de fotografie heeft zij haarzelf eigen gemaakt en is haar grote passie. Zij fotografeert voornamelijk kinderen en er zijn dan ook veel portretten te zien op deze bijzondere expositie.

Het pure en kwetsbare kind

Natasja: "Ik fotografeer het pure kind waarbij ik op zoek ga naar de innerlijke stilte. Het is een zoektocht naar die ene blik of dat ene moment waarop alles samenvalt. De mooiste momenten zijn de momenten waarop het kind even z'n omgeving vergeet en het wegdroomt naar een andere wereld. Een aantal van deze portretten zijn ook geplaatst op PhotoVogue. Ook maak ik foto's waarbij het kwetsbare kind centraal staat. Foto's die je laten beseffen dat een kind snel de dupe kan zijn van wat er in de wereld om hem heen gebeurt. Foto's waar een kwetsbare ijslaag te zien is voor het gezicht of met bubbeltjesplastic waar we onze voorwerpen altijd vol zorg mee inpakken maar die onze kinderen soms ook nodig lijken te hebben. Of een jongen in een verhuisdoos geportretteerd die maar van de ene naar de andere plek wordt verhuisd... Ik nodig iedereen van harte uit om de tentoonstelling te bezoeken." Foto-expositie Natasja Nienhuis Fotografie Data: 13 februari tot 22 maart 't Clockhuys, Brinkhorst 3 Haren

Auteur

kvanderweide