Run de Middelhorst met Rian, Janet en Suzan

HAREN

Bij Run de Middelhorst runnen de deelnemers in duo's (of trio's) een avond Café De Middelhorst in Haren en degene met de meeste omzet wint een all inclusive reis naar Mallorca. Zaterdag 24 februari zetten Rian, Janet en Suzan zich in om er een top avond van te maken. U bent van harte welkom!

Moulin Rouge

Dit keer is het thema Moulin Rouge! De drie gastvrouwen van de avond nemen u mee in de gezellige én verleidelijke sferen van de Moulin Rouge. Leuke muziek en gezelligheid staan voor op tijdens deze avond. Kom langs in café de Middelhorst en laat u verrassen door de entourage. Aanvang 20.00 uur. Uw gastvrouwen heten u deze avond van harte welkom!

Run de Middelhorst

Run de Middelhorst vindt plaats op zaterdag en wordt gehouden op de laatste zaterdag van de maanden september (2017) t/m april (2018). 30 sept, 28 okt, 25 nov, 30 dec, 27 jan zijn reeds achter de rug. De eerstvolgende Run de Middelhorst staat gepland op 24 februari. Op 31 maart en 28 april vinden de laatste twee themaavonden plaatst . Er wordt een slotfeest gehouden op zaterdag 26 mei 2018 voor de deelnemende teams die mee hebben gedaan aan. U krijgt een uur lang gratis consumpties aangeboden als waardering. Op deze avond wordt het winnende team bekend gemaakt. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Erik Blokzijl via erikblok@hotmail.com en 050-5370907 of kom langs in het Café de Middelhorst, Oude Middelhorst 1 Haren.

Auteur

kvanderweide