Karlijn van Vugt met twee paarden Gronings Kampioen

EELDE

Karlijn van Vugt had zondag 11 februari een geweldige dag door met twee paarden Gronings Kampioen te worden. Met Icarus en Happy Hando behaalde Karlijn twee keer goud.

Uitkomend voor de Blauwe Ruiters was het eerst de beurt aan de 5-jarige Icarus, die ze uitbrengt voor haar trainer/coach Monique Peutz. Deze talentvolle hengst is in eigendom van Monmique Peutz en Philip Wagelaar. In pas zijn zesde wedstrijd werd de jonge hengst met een score van 65% ruimschoots eerste in de klasse L1. ‘s Middags kwam Karlijn in de ring met 6-jarige ruin Happy Hando. Na twee keer zomerkampioen geworden te zijn, werden ze nu samen winterkampioen in de klasse M2. Er werd op hoog niveau gereden in de rubriek die Karlijn en Happy winnend afsloten met een score van 67%. Dat betekent dat Karlijn zich met beide paarden gekwalificeerd heeft voor de Nederlandse Kampioenschappen!

Auteur

kvanderweide