Envogue Groningen komt naar Haren

HAREN

Envogue werd in 2008 gelanceerd door Mirjam Vogelzang samen met een enthousiast team jonge dames. Onlangs is Envogue door fashionchick als “hotspot” van Groningen benoemd en kan zich daarmee tot de hipste fashionboetieks scharen. En dit unieke concept verdubbelt zich, want deze maand is er een tweede Envogue boetiek gelanceerd in Haren.

Stijlvolle betaalbare merken, de nieuwste trends en écht persoonlijk stijladvies. Envogue biedt een ultieme shopervaring voor iedere klant. Stralende koppies staan voor jou klaar om je te voorzien van prachtige kleding die jouw unieke stijl en persoonlijkheid onderstrepen.

Opening

De opening van Envogue Haren wordt gevierd van maandag 12 tot en met zaterdag 17 februari. Tijdens deze week zijn er speciale openingsacties, zoals 10% korting op de gehele collectie, luxe goodiebags en wordt je feestelijk ontvangen met borrels en bites. Op zaterdag 17 februari wordt de winkel officieel geopend door wethouder Mathilde Stiekema.

Envogue

Envogue biedt een ruim scala aan verschillende stijlen, variërend van stijlvol en vrouwelijk tot trendy en stoer. Bij Envogue houden we van trends én van kwaliteit, uitgewerkte maar ook basic stijlen, alles gebaseerd op een gelaagd prijsniveau zodat vrijwel iedere klant kan slagen. Je vindt bij Envogue trendy merken zoals onder andere Supertrash, Kocca, Rinascimento, Comma, Ilse Jacobsen, Given , Pieces en Y.A.S. De twee boetieks hebben een aantal overeenkomstige merken, maar in Haren kun je ook nieuwe labels ontdekken, zoals NIKKIE, ZIP73 en Giacomo. Envogue is er voor de vrouw van nu; een modebewuste, charmante en zelfbewuste dame die altijd stijlvol en vrouwelijk voor de dag wil komen en de trends op een subtiele manier volgt. Hieraan is geen leeftijd gebonden. De missie van Envogue is kraakhelder: het bieden van een ultieme shopervaring voor iedere klant, zowel in de boetieks als in de webshop. Envogue wil iedere vrouw er fantastisch uit laten zien, voor welke gelegenheid dan ook! www.envogue.nl Facebook: Envogue Groningen Instagram: envoguegroningen

Auteur

kvanderweide