Expositie GEEL in Galerie Paterswolde

PATERSWOLDE

Galerie Paterswolde presenteert van 19 februari tot 5 april 2018 de expositie GEEL. Geel, de kleur van het voorjaar en de kleur van het licht en warmte? Geen schilderij kan er zonder! Een bont gezelschap van figuratieve en abstracte kunstenaars heeft zich vastgebeten in dit vrolijke thema. Galerie Paterswolde brengt een uiteenlopende collectie samen bij expositie ‘Geel’.

Gastexposanten zijn Diek Boerman, Riny Bus, Epko Cordel, Angelique van Dalfsen, Jolanda Gilhuijs, Annemarie de Groot, Barbara van Haaften, Peter Hiemstra, Henk Slomp, Jan Hoff, Herbert Mueller, Menno Nanninga, Ineke Pijn, Anuschka de Smidt en Niels Smits van Burgst. Namens de galerie exposeren Hilde Barendse, Titia Beukema, Christine Broersma, Ada Brokaar, Wya Geerligs, José Geertzen, Evelien de Jonge, Gretha Jonker, Jan Anne van der Laan, Yvonne Prins, Janneke Slot, Aaltje van der Velde en Antoinette Vunderink. De expositie wordt op zondag 18 februari verricht door Jan Hoff en vindt plaats onder genodigden. Vanaf maandag 19 februari is de expositie GEEL open voor publiek. U bent van harte welkom! Galerie Paterswolde, Hoofdweg 161 (achterin Villa Kakelbont) Paterswolde

Auteur

kvanderweide